maandag 15 december 2014

Lieve jij! mijn kerst wens voor jou.

Accepteer hoe je bent, niet hoe je zou moeten zijn. Mensen mogen de schoonheid van Dat- wat –is gaan zien en zouden dit mogen leren. De ongelooflijke grootsheid van het natuurlijk bestaan.

Pas als iets uit je onbewuste naar het bewuste is gebracht, kan het opgelost worden. los het op! Dat is het cadeau voor jezelf en wat je een ander kan geven. De spiegel van jou zijn anderen. 

Jou onbewuste laat  jou "ik" zien door een ander. Als de uitdagingen opgelost kunnen worden door het onder ogen te zien, dan word je helderder, lichter. Hoe meer zaken uit je onbewuste hun zwaarte verliezen, des te ruimer wordt je bewustzijn. Dan breidt het terrein van het bewuste zich uit.

Er is niks mooiers dan eenvoudig en gewoon te zijn. Dan ben je nergens bang voor. Je wordt een open boek. Maak jezelf schoon!

Meditatie is niets anders dan het opruimen van alle troep die zich in je denkwereld vast gezet heeft.

Als dat denkmechanisme stil is gevallen en je hart zingt……. Luister dan eens naar de vogels om je heen.

Dan ben je er klaar voor om intiem te zijn, zonder een greintje angst maar vol vreugde. Zonder intimiteit ben je alleen, te midden van vreemden. Met intimiteit is het vol vrienden om je heen, vol mensen waar van je houd. Intimiteit is een fantastische ervaring. Niemand mag dat missen. Dat gun ik iedereen.

Reken af met alle troep die conditionering in je verzameld heeft, met alle nonsens die je eeuwen lang hebt moeten slikken, zet er een punt achter en leef een leven. Leven is verandering, vol uitdagingen, vreugde, vrede, stilte samen zingen en dansen. Dan zul je door een transformatieproces gaan …. En waar je ook bent, die plek zal veranderen in een paradijs.

Dikke kus aan je zelf.

Liefje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten