zondag 4 oktober 2015

Profileren

Profileren

Karakter uiten.

Hoe laat jij dat prachtige karakter wat je bezit naar buiten komen? 
Krijg je daar de ruimte voor? 

Kernkwaliteiten daar spreken veel mensen over net als eigen kracht ontwikkelen. Wat levert het je op en wat zou je ermee kunnen. Het is een nieuw bewustzijnsniveau. 

In de jaren 80 werden wij (de jonge meiden) getriggerd door de reclame “een slimme meid is op haar toekomst voor bereid”. Dus toen begon de eigen kracht al op te komen.

Wat ik me vervolgens afvroeg was: Hoe reageert het lichaam op al die nieuwe verwachtingen?

Uit het boek van: Christiane Beerlandt, De sleutel tot zelf bevrijding komt het volgende stukje.

De appendix is de wachter die duld geen achter uitgang, geen angstige stilstand in jezelf. Dat is dan ook de reden van het continu vernieuwingsproces in het lichaam. Van cel vernieuwing tot ontwikkeling in het geheel. Het zit in ieders lichaam.

Vaak is de appendix die het allemaal opvangt en verwerkt. De appendix staat voor het ja en nee. De appendix is een intens broeiende plek dat sterk energetisch straalt en stimuleert als een geurende bloem. Wanneer iemand met vertrouwen voor het leven kiest krijg je het bruisende gevoel, het vreugde volle gevoel van de wereld veroveren. 

Zoals ik al in een eerder blog had beschreven over verliefd zijn het (de appendix) geeft je de vleugels. (realiteit hoeft geen verklaring van maart 2015)

Veel mensen gedragen zich depressief of te neergeslagen. Toch is de appendix het orgaan die vanuit het zelf herstellend systeem kan zorgen dat je het verschil kan maken en je beter gaat voelen. Vandaar uit kun je weer gaan functioneren. Het zorgt voor je humeur en  is de wachter van de vooruitgang dit zorgt voor de goede gezondheid. Antidepressiva en medicijn gebruik hebben veel invloed op de appendix.  Een gezonde appendix vraagt dan ook om zonder te veel aarzeling, te kiezen voor jouw evolutie, want in stilstand verwelkt de appendix.

Wat is het gene wat jouw werkelijk blij maakt? Waar heb je behoefte aan?
Voor mij persoonlijk is het mijn gevoel laten spreken.  Mensen bewust laten zien, voelen en laten ervaren welk verschil ze zelf kunnen maken. Dan kan je karakter zich profileren in je voordeel. 

Je gaat stralen doordat je appendix zijn werk kan doen. Lief zijn voor jezelf geeft energie dan kun je het makkelijk delen. Op naar een bloeiend na jaar.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten