maandag 4 juli 2016

Leven is lekker!

Leven kun je alleen op jouw manier!

Het is zomer en het weer is wat wisselvallig net als mijn stemming. Een nieuw avontuur ben ik aan het beleven en had in dit blog even de pen neergelegd.
Nu besef ik dat dit blog mijn hart opent en ik ga het opnieuw in gebruik nemen. Het is mijn ontwikkel blog waar ik compleet mezelf durf te zijn.

Het nieuwe avontuur is een online training realiseren waar ik anderen mee wil en kan gaan helpen.

Realiteit

De realiteit is dat nieuwe dingen leuk en gelijkertijd spannend zijn. Je wilt iets nieuws leren dat betekend dat je uit je comfortzone stapt. Alles wat ik al doe laat ik los! er gaat iets nieuws komen. Al het geleerde gaat mee mijn reistas in en wat nodig is onderweg haal ik eruit. Nu lijkt het alsof ik nog niks weet, het online programma lijkt nog ver weg. Ik mag opnieuw leren dit ligt buiten mijn kennis tot nu toe. Een programma samenstellen heb ik mogen ervaren en doen in het pakket van Stichting natuurlijk kind en paard waar nu elke week kinderen met veel plezier in werken. Maar nu ik dit wil gaan toepassen op het net lijkt het heel anders veel spannender, groter en belangrijker.


Teleurstelling

Nu ik het tot me neem lijkt het wel of ik bang ben om teleurgesteld te worden. Mijn opgetogenheid heeft plaats gemaakt voor angst. Hoe ga ik dit los laten? Het ABC van het los laten! Waar kinderen heel sterk in zijn is intuïtief dingen doen en in ervaring leren. Daar kunnen we als volwassenen juist heel veel mee bereiken en laten het achterwege. Een oproep voor iedereen down load het e-bookje en help jezelf en anderen. Zelf doe ik het nu ter plekken.

ABC van los laten

In het ABC van los laten zit een stappen plan en staat op de website van loslatencoach.nl
Om een nieuwe weg in te gaan is eerste los laten nodig. En is de eerste stap in het accepteren dat dit zo is.
Nu al gebeurt het realiseren dat ik uit mijn comfortzone stap, weten dat ik angst voel en nu toegeven dat het zo is.

De drie stappen om los te laten. "Los 't op" staat voor Leven, Oplossingen, Samenzijn Tevreden Ontwikkeling Plezier. Deze drie kleine woordjes (los 't op) geven je toegang tot een maakbaar leven. 
Ik heb voor mezelf net een keuze gecreëerd,  door een keuze maken we alles mooier.

Wat maakt jouw leven mooier?

Laat je reactie achter dan krijg je het ebook toegestuurd.Geen opmerkingen:

Een reactie posten