zondag 7 februari 2016

Gevoel spreekt nu


http://gevoelspreekt.nu/wordpress/

Laat jouw gevoel spreken.
In kleine stappen een groot bereik.

Op onze jaarkalender staat Geluk = geen gedachte

Geluk is een ervaring en geen gedachte het zit in je gevoel. Een voorwaarde om gelukkig te zijn is het weten wie je bent en wat je wilt in het leven.

Bijvoorbeeld een boswandeling maken of naar het strand met stormachtig weer. Dit geeft een gevoel een beleving. Die alleen jij kunt ervaren en beleven. De beste keuze die je kunt maken en die je kunt creëren is jezelf verantwoordelijk maken voor je eigen geluk. Jij zelf kunt besluiten iets fijn te vinden of juist minder fijn.

De keuze die je maakt zorgt of jouw dit gelukkig maakt. Niemand anders.

Geluk is wel opletten, het is vooral een kwestie van actie. Genieten van de kleine en grote dingen die voorbij komen. Denk aan een glimlach van een voorbijganger op straat. Wat doet dat met jouw?

Zelf glimlach ik terug want zo'n klein groot gebaar doet mij persoonlijk heel veel. Het laat zien dat ik gezien ben en dit geef ik de ander graag direct terug.

Nu is het moment die we creëren voor de toekomst, dan wordt geluk maakbaar. Geniet van de gedachte spinsels die zeggen dat er niks van klopt. Of de gedachten spinsels die zeggen ja dit klopt met hoe ik het beleef. Weet dat je gevoel iets met je doet en tegen je spreekt. Wordt je daar bewust van het eerste cadeau ligt daar, in je gevoel.

Ik verklap het alvast een beetje: het is ruimte, het is rust en in deze week vooral heel veel liefde voor jezelf en de ander die ziet dat je gelukkig bent.
Dan verschijnt er een glimlach op je gezicht en je ziet een voorbijganger die terug lacht. Wat een mooi leven.Geen opmerkingen:

Een reactie posten